Și pentru ca totul să fie perfect, ne pregătim cu toate tipurile de vin – în special rosé – cocktailuri cu vin și alte mixuri-surpriză, plus o selecție rafinată de aperitive franțuzești, pregătite cu dragoste în bucătăria noastră de Chef Carmen și echipa ei.
Ce este inclus în prețul evenimentului:
Vinuri albe, roșii și rosé Carpathia by Chateau Valvis – nelimitat
Cocktailuri pe bază de vin rosé și alte surprize pregătite de barmanii noștri – nelimitat
Bufet de aperitive în stil franțuzesc – nelimitat:
– Mini Quiche Lorraine
– Tartine cu foie gras și dulceață de portocală
– Verrine cu mousse de avocado și creveți
– Pic cu somon afumat și castravete
– Gougères cu jambon cru și cremă de brânză
– Selecție de brânzeturi franțuzești, struguri, fructe confiate, nuci și miere: Mimolette, Brie, Roquefort, Neufchâtel
Program: 20:00 - 23:00 = 3 ore de vin și tapas nelimitat.
Preț / persoană: 150 RON (bilete disponibile online pe iabilet.ro)
Rezervă-ți masa 0725 550 333
Etaj 5 ”Magazinul București” I.C. Brătianu 36
Evenimentul se adresează persoanelor de peste 21 ani.
(EN) You pay a single fee and enjoy unlimited wines and appetizers for 3 hours – an unforgettable evening on the 5th Floor.
Only at 5th Floor by Naive can you spend a French-style evening, just like the ones you'd find on the French Riviera!
And to make everything perfect, we’re bringing a full range of wines – especially rosé – rosé-based cocktails and other surprise mixes, along with a refined selection of French appetizers, lovingly prepared in our kitchen by Chef Carmen and her team.
What’s included in the event price:
Unlimited white, red, and rosé wines – Carpathia by Chateau Valvis
Unlimited rosé-based cocktails and surprise drinks crafted by our bartender
Unlimited French-style appetizer buffet:
– Mini Quiche Lorraine
– Tartines with foie gras and orange jam
– Verrine with avocado mousse and shrimp
– Smoked salmon and cucumber bites
– Gougères with cured ham and cream cheese
– French cheese selection with grapes, candied fruits, nuts, and honey: Mimolette, Brie, Roquefort, Neufchâtel